Sort Option
  • Plaats
  • Postcode
  • Prijs
  • Slaapkamers
  • Perceel
Grid
List

Susteren, Handelsweg 3-A

Handelsweg 3-A

5Picture(s)
0
De bedrijfshal is verhuurd. Deze bedrijfshal/werkplaats is gelegen op het industrieterrein "Wolfskoul" te Susteren en is geschikt voor diverse doeleinden. Tevens zijn de bestaande kantoorruimtes te huur. Het kantoorgedeelte met 2 etages beschikt over 2 kantoorruimtes met berging en een kantine die tevens als kantoorfunctie kan worden gebruikt.
€500 Per maand

Susteren, Feurthstraat 83

Feurthstraat 83, Susteren

2Picture(s)
0
Op zoek naar een garagebox voor opslagruimte of bedrijfsruimte in Susteren? Deze geheel nieuw (2014) gebouwde garageboxen liggen nabij alle uitvalswegen en autosnelweg A2 en A73. Er is plaats voor 40 royale en beveiligde business / opslagruimtes. De huurprijs is excl. btw. --- - units van 18 m2 tot 75 m2 - de units beschikken over een handbedienbare sectionale poort - doorrijhoogtes van 2.
€0 Per maand

Nieuwstadt, Limbrichterstraat 10

Limbrichterstraat 10

10Picture(s)
170
Dit geheel gerenoveerde horecapand met zelfstandige bovenwoning is gelegen op een mooie locatie in het centrum van Nieuwstadt. De sfeervolle ambiance en inrichting, in combinatie met een terras aan de voor- en achterzijde zorgen er voor dat uw gasten heerlijk kunnen genieten. Het geheel omvat een restaurantgedeelte/brasserie alsmede een zaalgedeelte voor feestgelegenheden en andere activiteiten.
€499.000 k.k.

Susteren, Maaseikerweg 7

Maaseikerweg 7, Susteren

5Picture(s)
140
Aan de doorlopende weg Susteren - Roosteren bieden wij deze vrijstaande (bedrijfs)woning te huur aan. Deze ruime woning beschikt o.a. grote woon/zitkamer, gesloten keuken, badkamer, 3 slaapkamers en twee bergingen. --- INDELING: Souterrain: - gewelfde kelder Begane grond: - entree/hal met tegelvloer en toilet - ruime woon/zitkamer (ca. 49 m2) en plankenvloer - gesloten keuken (ca.
€750 Per maand

Echt, Houtstraat 106-A

Houtstraat 106-A, Echt

11Picture(s)
159
Omschrijving Riante woning met bedrijfsruimten (voormalig poelier) gelegen aan de Houtstraat 106a te Echt. Dit pand is voor allerlei doeleinden en combinaties geschikt. Het pand is gelegen in Pey-Echt. Woning: Begane grond Aan de voorzijde van de woning is de woonkamer gelegen (ca. 32 m2), welke is voorzien van een kurkvloer. Vanuit de woonkamer is de gesloten keuken te bereiken.
€270.000 k.k.

Susteren, Tiendschuur 14-H

Tiendschuur 14-H, Susteren

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
6Picture(s)
97
Omschrijving Dit nieuwbouw appartement (maisonnette) met bouwjaar 2022 is gelegen op de eerste en tweede verdieping van het appartementencomplex aan de Tiendschuur te Susteren en heeft een gebruiksoppervlak van ca. 97 m2 alsmede een dakterras van ca. 17 m2. Het gehele complex bestaat uit drie verdiepingen.
€960 Per maand
    6 Results returned.Per Page