Echt, Houtstraat 106-A

Houtstraat 106-A, Echt

QR Code
Omschrijving

Omschrijving Riante woning met bedrijfsruimten (voormalig poelier) gelegen aan de Houtstraat 106a te Echt. Dit pand is voor allerlei doeleinden en combinaties geschikt. Het pand is gelegen in Pey-Echt.

Woning:

Begane grond Aan de voorzijde van de woning is de woonkamer gelegen (ca. 32 m2), welke is voorzien van een kurkvloer. Vanuit de woonkamer is de gesloten keuken te bereiken. Deze leefkeuken (ca. 17 m2) is voorzien van een tegelvoer en keukeninrichting inclusief de navolgende apparatuur: combi-oven, vaatwasser, 6-pits gaskookplaat, koelkast, afzuiging en spoelbak. Vanuit de keuken is een ruime portaal te bereiken. Deze biedt toegang tot het toilet welke geheel is betegeld en voorzien van een toilet en fonteintje. De gehele betegelde badkamer voorzien van een douche, dubbele wastafel en toilet. Ook is vanuit het portaal de achtertuin toegankelijk en de bedrijfsruimte.

Eerste verdieping Door middel van een wenteltrap in de woonkamer is de eerste verdieping te bereiken. De overloop biedt toegang tot drie ruime slaapkamers, allen gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een vinylvloer (respectievelijk ca. 16 m2, 13 m2 en 14 m2). Slaapkamer III is toegankelijk via een tussenkamer van ca. 10 m2. Aan de achterzijde van de woning zijn een tweetal kleinere ruimten gelegen welke momenteel in gebruik zijn als berging / kleedkamers. De geheel betegelde badkamer (ca. 4 m2) is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Tuin Geheel omsloten, privacybiedende en onderhoudsvriendelijke achtertuin. De achtertuin is voorzien van een ruime terrasoverkapping met een tweetal lichtkoepels. Aan de linkerzijde van de woning is een ruime oprit gelegen afsluitbaar middels een poort. Vanuit deze oprit zijn de bedrijfsruimten en de tuin toegankelijk.

Bedrijfsruimten Aan de voorzijde van het pand met een voordeur toegankelijk bedrijfsruimte/winkelruimte van ca. 38 m2 welke geheel betegeld is. Vanuit deze ruimte is een bijkeuken toegankelijk alwaar de aansluitpunten voor de wasmachine en droger en waar de cv-ketel en boiler (Nefit HR TURBO 1998, eigendom) opgesteld staan.

Vanuit de tuin zijn de overige bedrijfsruimten te bereiken, namelijk een kantoorruimte (ca. 19 m2) en een bijgebouw met verschillende ruimtes (o.a. koelcellen, vriescellen, garages, opslag en werkruimte). Deze ruimte is in totaal ca. 229 m2. Daarnaast is er vanuit een trap buitenom, via het plat dak, een zolder toegankelijk, welke is gelegen boven de garages en werkplaatsen.

Algemeen: – Pand (m.u.v. bijgebouw) geheel voorzien van rolluiken; – Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing; – Bereikbare locatie in Pey-Echt; – De inhoud bedraagt ca. 1701 m³; – De woonoppervlakte van de woning bedraagt ca. 159 m²; – De totale oppervlakte van de winkel- en bedrijfsruimten bedraagt ca. 308 m².

Kenmerken
Soort woning : Woning met bedrijfsruimte
Status : Te koop
Prijs type : k.k.
Vraagprijs : €270.000 k.k.
Woonoppervlak : 159 m²
Bouwjaar : 1920
Perceelsoppervlak : 595 m²
Voorzieningen
Achterom bereikbaar
Berging
Buitenberging
Garage
Keuken
Kunststof kozijnen met isolerende beglazing
Rolluiken
Locatie
Adres : Houtstraat 106-A
Postcode : 6102BL
Plaats : Echt
Woning met bedrijfsruimte Te koop
  • Woonoppervlak : 159 m²
  • Prijs type : k.k.
€270.000 k.k.
Contact Agent